Bejelentés


Nyelv, irodalom, kultúra A Boronkay magyaros oldalai


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlapon

Kedves Látogató!

Napjainkban egyre gyakrabban hallhatjuk, hogy az információs forradalom hatással van a tanításra is, új eszközök használatára és új módszerek kidolgozására van szükség. Dél-Koreában például már netes tankönyvre váltanak - erről egy cikk itt olvasható. Vagy pl. Ausztriában már majdnem egy éve kötelező az oktatásban a wikik és blogok használata. Erről itt van egy régebbi cikk.

Ezen a weboldalon olyan információkat, érdekességeket talál, amelyek közel hozzák a számítógépes eszközökkel támogatott tanítás módszertanát. A különböző menüpontokban kalandozva konkrét magyaros projekteket, portfóliókat talál, másutt működő tanítós weboldalakat, IKT-eszközök példatárát.

Eredetileg szakjaimnak (a magyarnak és a franciának) az anyagait akartam feltenni erre a honlapra, de aztán a dolog kinőtte magát: a magyaros és a franciás rész is külön honlapot kapott, itt (a megfelelő menüpontok alatt) egy-egy "bejáratot" hagytam csak meg. Így ez a webhely most már leginkább a netes tanítás módszertanát járja körül.

Az idei évtől kezdve, tehát 2011-ben továbbképzések formájában is szívesen adom tovább azt, amit eddig megtaláltam, megtanultam. A "Továbbképzések" menüpontban ilyen továbbképzésekre is lehet jelentkezni.

Kellemes böngészést, információgyűjtést kívánok mindenkinek.

Gergelyi Katalin

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!